Jednoduchý recept

Řízky z mletého masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 45223

Ingredience

60 g Hovězí libové
2 g Kmín mletý
10 g Olej olivový
2 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
60 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 114 kcal
Kilojoule 476kJ
0% Sacharidy 1 g
9% Tuky 7 g
50% Sodík 1 g
22% Bílkoviny 13 g

Řízky z mletého masa postup přípravy receptu:

1

Libové hovězí a libové vepřové maso umeleme na masovém strojku, osolíme, opepříme, okmínujeme, přidáme trochu vody a vymícháme mazlavé těsto. Z těsta vytvarujeme dva menší řízky.

2

V pánvi rozehřejeme olej, vložíme řízky a restujeme z obou stran do zlatova. Z každé strany opékáme přibližně čtyřih minuty.

3

Řízečky upravíme na talíře a teplé podáváme.

Poznámka

Jako příloha se hodí vařené pbrambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept