Recept

Čočková polévka s vínem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 45237

Ingredience

200 g Klobása Dunajská
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Provensálské koření
50 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
250 ml Víno bílé
800 ml Vývar zeleninový
200 g Čočka jedlá

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 789 kcal
Kilojoule 3 302kJ
18% Sacharidy 63 g
49% Tuky 37 g
67% Sodík 1 g
68% Bílkoviny 38 g

Čočková polévka s vínem postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vlijeme vývar, přidáme čočku, na kousky pokrájenou klobásu, provensálské koření a víno. Přivedeme k varu, osolíme, opepříme a aspoň 20 minut povaříme.

2

Obsah hrnce nyní přeneseme do mixéru, vše umixujeme do hladka, vrátíme do hrnce, přidáme smetanu a ještě dvě minutky povaříme. Následně můžeme podávat.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept