Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 4524

Ingredience

800 g Hovězí svíčková
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
1 polévková lžíce Víno bílé
100 g Šunka dušená
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 580 kcal
Kilojoule 2 427kJ
1% Sacharidy 3 g
38% Tuky 29 g
19% Sodík 390 mg
102% Bílkoviny 58 g

Biftek Pavilon postup přípravy receptu:

1

Svíčkovou očistíme, nakrájíme na válečky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme.

2

Pečeme je na másle nebo je potřeme olejem a pečeme na rožni.

3

Šťávu zakapeme troškou bílého vína. Při podávání zdobíme opečeným plátkem šunky a smaženým vejcem. Obkládáme rajčaty, která plníme žampiony dušenými na másle.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept