Recept

Fazolová polévka s treskou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 45245

Ingredience

1 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
1 ks Cuketa
600 g Fazole bílé
50 ml Olej olivový
50 ml Smetana 12% (konzumní)
150 g Treska aljašská
500 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 690 kcal
Kilojoule 2 885kJ
26% Sacharidy 94 g
22% Tuky 16 g
23% Sodík 456 mg
80% Bílkoviny 45 g

Fazolová polévka s treskou postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozpálíme olej, osmahneme na plátky nakrájenou cibulku, celer a cuketu. Zelenina musí změknout, nikoliv však zčernat.

2

Nyní přidáme do hrnce vývar, osolíme, opepříme a přidáme rybu. Vaříme tak dlouho, dokud se nebude maso rozpadat. Nakonec přidáme do polévky smetanu a fazole z konzervy, přivedeme k varu a můžeme podávat.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept