Jednoduchý recept

Lučinová omáčka s těstovinami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 4526
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 špetka Bazalka
1 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
2 polévková lžíce Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Rajčata
1 špetka Sůl
100 g Sýr Lučina - termizovaný
80 g Těstoviny konzumní
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 185 kcal
Kilojoule 773kJ
5% Sacharidy 16 g
15% Tuky 11 g
6% Sodík 114 mg
9% Bílkoviny 5 g

Lučinová omáčka s těstovinami postup přípravy receptu:

1

Umícháme s vodou lučinu tak, aby vznikla hustá omáčka.

2

Nakrájíme a na olivovém oleji osmahneme oloupanou cibulku, přidáme nakrájené rajče a do změknutí podusíme.

3

Přidáme omáčku z lučiny, prohřejeme, osolíme, opepříme, přidáme bazalku a nakonec olivy.

4

V osolené vodě uvaříme těstoviny a smícháme poté s omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept