Recept

Řeřichová polévka s cibulí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 45265

Ingredience

400 g Brambory
1 ks Cibule
150 ml Mléko polotučné
50 ml Olej rostlinný
100 g Ořechy Kešu
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
500 ml Vývar zeleninový
100 g Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 413 kcal
Kilojoule 1 730kJ
9% Sacharidy 34 g
37% Tuky 27 g
33% Sodík 666 mg
21% Bílkoviny 12 g

Řeřichová polévka s cibulí postup přípravy receptu:

1

Ve velkém hrnci rozpálíme olivový olej, přibližně 10 minut podusíme pokrájenou cibuli a brambory. Mezitím si stranou na pánvi opražíme (bez oleje) kešu oříšky, poté je nahrubo nasekáme.

2

Do hrnce přidáme řeřichu včetně stonků a cca dvě minutky dusíme, přidáme vývar, sůl, pepř a vaříme přibližně dalších pět minut. Poté celý obsah přelijeme do mixéru, rozmixujeme do hladka. Na talíři polévku ještě ozdobíme oříšky.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept