Jednoduchý recept

Ostrý salát s celerem, česnekem a vejci

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 45272

Ingredience

1 ks Celer bulvový
5 stroužek Česnek
200 g Majonéza
250 g Uzené maso vařené
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 789 kcal
Kilojoule 3 303kJ
2% Sacharidy 5 g
106% Tuky 80 g
19% Sodík 385 mg
17% Bílkoviny 10 g

Ostrý salát s celerem, česnekem a vejci postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout a nastrouháme (nebo nakrájíme) nadrobno. Uzené maso nakrájíme na menší kousky. Česnek oloupeme, utřeme, celer oloupeme a nastrouháme. Potom ho smícháme s nakrájenými vejci. V salátu rozmícháme utřený česnek, na závěr do salátu vmícháme majonézu. Před podáváním necháme salát alespoň 2 hodiny uležet. Salát podáváme studený.

Poznámka

Servírujeme studené. Salát můžeme vylepšit i tím, že do něj vmícháme nasekanou pažitku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept