Jednoduchý recept

Paella toreadorská

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 45283

Ingredience

1 ks Cibule
4 ks Mrkev kořen
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Oregano sušené
2 ks Paprika zelená
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika žlutá
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 ks Pórek
2 dl Rýže dlouhozrnná
2 kávová lžička Sůl
6 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 387 kcal
Kilojoule 1 620kJ
20% Sacharidy 71 g
470% Tuky 352 g
21% Sodík 414 mg
13% Bílkoviny 7 g

Paella toreadorská postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a nakrájíme na větší kousky, mrkve oškrábeme, pokrájíme na kostky. Rozpůlíme papriky, odstraníme semínka a krájíme na proužky.

2

Z pórku odstraníme zelený vršek i dolní část, rozkrojíme na polovinu, opláchneme vodou. Poté rozkrájíme na jemné proužky.

3

Rozehřejeme ve woku olej, přidáme cibuli, osmahneme, přidáme rýži, rajčatový protlak, zeleninu a promícháme. Osolíme, přsypeme oregano, zalijeme vodou a pod pokličkou necháme vařit 25 minut.

4

Poté podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé. Voda na zalití musí být horká.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept