Drůbeží polévka z kachních drůbků - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 70 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Drůbeží polévka z kachních drůbků
Celkový čas: | 70 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 30 minut |
Doba vaření: | 40 minut |
Autor: | DANAE |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (88%) |
ID receptu: | 45294 |
Kategorie: | Čiré polévky |
Ingredience
2 ks | Brambory zimní |
500 g | Kachní drůbky |
2 polévková lžíce | Polévkové koření |
2 g | Sůl |
2 l | Voda pitná |
100 g | Zeleninová směs jarní - mražená |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 9g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 0,0mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Brambory zimní, Kachní drůbky, Polévkové koření, Zeleninová směs jarní - mražená mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Drůbeží polévka z kachních drůbků postup přípravy receptu:
1 | Brambory oloupeme a nakrájíme na menší kostičky. Petrželku opláchneme pod tekoucí vodou a nasekáme nadrobno. Kachní drůbky také propláchneme vodou a dáme je vařit do vroucí osolené vody. Když je maso měkké, vyjmeme ho z vývaru děrovanou naběračkou, nasekáme nadrobno a vrátíme zpátky do vývaru, znovu uvedeme do varu. Když se poléva vaří, přidáme mraženou polévkovou zeleninu, kousky brambor, polévkové koření a polévku vaříme do změknutí zeleniny. Polévku podáváme teplou, ozdobenou nasekanou petrželkou. |
Poznámka
Servíujeme teplé.