Jednoduchý recept

Drůbeží polévka z kachních drůbků

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 45294
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

2 ks Brambory zimní
500 g Kachní drůbky
2 polévková lžíce Polévkové koření
2 g Sůl
2 l Voda pitná
100 g Zeleninová směs jarní - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 243 kcal
Kilojoule 1 019kJ
6% Sacharidy 21 g
9% Tuky 7 g
16% Sodík 314 mg
46% Bílkoviny 26 g

Drůbeží polévka z kachních drůbků postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme a nakrájíme na menší kostičky. Petrželku opláchneme pod tekoucí vodou a nasekáme nadrobno. Kachní drůbky také propláchneme vodou a dáme je vařit do vroucí osolené vody. Když je maso měkké, vyjmeme ho z vývaru děrovanou naběračkou, nasekáme nadrobno a vrátíme zpátky do vývaru, znovu uvedeme do varu. Když se poléva vaří, přidáme mraženou polévkovou zeleninu, kousky brambor, polévkové koření a polévku vaříme do změknutí zeleniny. Polévku podáváme teplou, ozdobenou nasekanou petrželkou.

Poznámka

Servíujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept