Jednoduchý recept

Hovězí řízky z mletého masa s fazolemi

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 45306
Kategorie: Maso

Ingredience

120 g Fazole bílé v chilli omáčce
200 g Hovězí maso zadní
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Olej olivový
2 g Pepř černý mletý
6 g Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 292 kcal
Kilojoule 1 222kJ
3% Sacharidy 12 g
20% Tuky 15 g
78% Sodík 2 g
52% Bílkoviny 29 g

Hovězí řízky z mletého masa s fazolemi postup přípravy receptu:

1

Zadní hovězí maso umeleme na masovém strojku, vložíme do misky, přidáme menší vejce (nebo půlku většího), přisypeme mouku, sůl, pepř a vypracujeme hladké těsto. Z něj vytvarujeme dva řízky, vložíme je do pánve s rozpáleným olejem a restujeme zvolna z obou stan do zlatova, z každé strany přibližně 4 minuty.

2

K řízkům přilijeme konzervu fazolí v chilli omáčce, prohřejeme a odstavíme.

3

Hovězí řízky upravíme na talíře a doplníme teplými fazolemi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept