Jednoduchý recept

Těstoviny se žampiony, rajčaty a feferonkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 45308

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Feferony
2 polévková lžíce Olej olivový
1 hrst Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
1 špetka Sůl
500 g Těstoviny konzumní
1,5 l Voda pitná
2 stroužek Česnek
350 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 528 kcal
Kilojoule 2 211kJ
28% Sacharidy 100 g
9% Tuky 7 g
4% Sodík 82 mg
31% Bílkoviny 18 g

Těstoviny se žampiony, rajčaty a feferonkou postup přípravy receptu:

1

V dostatečném množství osolené vody uvaříme těstoviny. Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme, omyté žampiony rozkrájíme na plátky, rajčata na malé kousky, oloupaný česnek prolisujeme, feferonku jemně nasekáme.

2

Ve velké pánvi rozehřejeme olej, přidáme nakrájenou cibuli, žampiony, prolisovaný česnek, kousky rajčat a feferonku, vše podle chuti osolíme, opepříme. Restujeme 3 - 5 minut.

3

Uvařené těstoviny slijeme přes síto, necháme okapat a přidáme do pánve, vše dobře promícháme.

4

Podáváme posypané jemně nasekanou pažitkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept