Jednoduchý recept

Papriky plněné hovězím masem a zelím

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 45311

Ingredience

1 g Bobkový list
40 g Cibule
160 g Hovězí maso zadní
2 g Kmín drcený
2 g Nové koření celé
10 g Olej olivový
200 g Paprika červená
2 g Pepř černý celý
2 g Pepř černý mletý
80 g Protlak rajčatový
6 g Sůl
30 g Zelí hlávkové bílé
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 239 kcal
Kilojoule 999kJ
6% Sacharidy 22 g
11% Tuky 9 g
61% Sodík 1 g
36% Bílkoviny 20 g

Papriky plněné hovězím masem a zelím postup přípravy receptu:

1

Zadní hovězí maso umeleme na masovém strojku, cibuli nakrájíme nadrobno, hlávkové zelí na slabé proužky, česnek prolisujeme.

2

Do misky vložíme mleté maso, osolíme, opepříme, přidáme česnek, kmín, zelí, promícháme a vypracujeme hladkou masovou směs.

3

Papriky u stopky seřízneme, vykrojíme jádřince a naplníme masovou směsí. V kastrůlku na oleji zpěníme cibuli, přidáme plněné papriky, podlijeme troškou vody, osolíme, okořeníme celým pepřem, novým kořením, bobkovým listem a dusíme do měkka. Papriky vyndáme, odstraníme i celé koření, do vydušené šťávy přimícháme rajčatový protlak, provaříme a odstavíme.

4

Papriky rozdělíme na talíře a přelijeme šťávou z kastrůlku.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept