Recept

Rajčata plněná uzenou makrelou

  • Chorvatsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 45318
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
0,5 polévková lžíce Kopr čerstvý
500 g Makrela uzená
2 kávová lžička Ocet vinný
150 g Okurka salátová
2,5 polévková lžíce Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
0,5 polévková lžíce Petržel - nať
10 ks Rajčata
1 ks Salát hlávkový
0,3 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 342 kcal
Kilojoule 1 430kJ
3% Sacharidy 11 g
29% Tuky 22 g
7% Sodík 132 mg
47% Bílkoviny 26 g

Rajčata plněná uzenou makrelou postup přípravy receptu:

1

Vršky rajčat seřízneme, vnitřek vydlabeme. Okurku oloupeme, rozpůlíme, vykrojíme semena, okurky nakrájíme na drobné kostičky, cibuli krájíme na jemno, petrželovou nať a kopr rozsekáme nadrobno. Uzenou rybu pečlivě vykostíme, zbavíme kůže, maso rozdělíme na drobné kousky. Salát rozebereme na listy, opláchneme a necháme okapat.

2

V míse promícháme olej s hořčicí, solí, pepřem, octem a bylinkami. Do zálivky vmícháme okurky, cibuli, rybu a dobře smícháme. Směsí plníme rajčata, která klademe na servírovací mísu vyloženou listy salátu.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept