Jednoduchý recept

Karlovarský guláš

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4533

Ingredience

1 ks Cibule
750 g Hovězí plec
1 polévková lžíce Mouka polohrubá
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 dl Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 283 kcal
Kilojoule 1 183kJ
1% Sacharidy 3 g
19% Tuky 14 g
10% Sodík 205 mg
60% Bílkoviny 34 g

Karlovarský guláš postup přípravy receptu:

1

Očistíme cibuli a nakrájíme na drobno. Poté cibuli zpěníme na světlý octín na másle a přidáme maso rozkrájené na kostky a osolené. Maso opečeme a přimícháme červenou papriku. Mírně osmahneme a občas podléváme. Dusíme do měkka.

2

Připravíme si jíšku z másla a mouky, zamícháme ji do šťávy, přilijeme smetanu, dobře rozmícháme a ještě krátce povaříme.

Poznámka

Jako přílohu podáváme máslové noky. Pokud nemáme plec, můžeme použít hovězí zadní.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept