Jednoduchý recept

Bílkový pudink

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 45341

Ingredience

100 g Cukr moučkový
2 polévková lžíce Krupička dětská
100 g Mouka pšeničná hrubá
60 g Máslo čerstvé
70 g Ořechy lískové
6 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 455 kcal
Kilojoule 1 904kJ
14% Sacharidy 51 g
31% Tuky 23 g
5% Sodík 100 mg
22% Bílkoviny 12 g

Bílkový pudink postup přípravy receptu:

1

Z bílků ušleháme pevný sníh a zlehka do něj vmícháme cukr, hrubou mouku, 40g rozpuštěného, vlažného másla a mleté oříšky.

2

Těsto vložíme do máslem vymazané a krupičkou vysypané pudinkové formy. Formu postavíme do lázně s vroucí vodou a pudink vaříme asi 1 hodinu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept