Jednoduchý recept

Hrozinkový pudink

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 45346
Kategorie: Pudinky

Ingredience

1 ks Cukr vanilka
50 g Hrozinky
0,5 ks Kypřicí prášek do pečiva
50 g Mandle mleté
125 ml Mléko plnotučné
1 polévková lžíce Rum
100 g Strouhanka
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 284 kcal
Kilojoule 1 190kJ
6% Sacharidy 22 g
121% Tuky 90 g
10% Sodík 194 mg
16% Bílkoviny 9 g

Hrozinkový pudink postup přípravy receptu:

1

Do vlažného mléka namočíme strouhanku, přidáme žloutek, mleté mandle, vanilkový cukr, rum, kypřicí prášek a omyté, jemně nasekané hrozinky. Nakonec zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílku.

2

Těsto vložíme do máslem vymazané a krupičkou vysypané pudinkové formy.

3

Formu postavíme do vroucí vodní lázně a pudink vaříme 30-40 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept