Jednoduchý recept

Marocká kořenící pasta

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 5 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 45364
Kategorie: Dipy

Ingredience

2 stroužek Česnek
10 ml Citronová šťáva
5 g Kmín drcený
50 g Koriandr čerstvý
10 ml Ocet bílý vinný
130 ml Olej olivový extra panenský
5 g Paprika mletá sladká
3 g Pepř cayenský
80 g Petržel - nať
6 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 317 kcal
Kilojoule 1 324kJ
1% Sacharidy 5 g
44% Tuky 33 g
30% Sodík 598 mg
3% Bílkoviny 2 g

Marocká kořenící pasta postup přípravy receptu:

1

Do mixéru vložíme nahrubo nasekaný koriandr, petržel i s natí a stroužky česneku. Zalijeme vinným octem, citronovou šťávou a přisypeme koření a vše umixujeme dohladka. Mixér necháme v chodu a pozvolna přiléváme olej, až se vytvoří hustá pasta. Použijeme ji na přípravu pokrmů nebo vložíme do uzavíratelné nádoby a do lednice, kde nám vydrží několik dní.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept