Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4537
Kategorie: Rizota

Ingredience

7 ks Brambory
1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Kečup
1 špetka Koření grilovací
300 g Krůtí prsa
400 ml Mléko polotučné
1 polévková lžíce Olej stolní
1 ks Paprikové lusky čerstvé
1 ks Rajčata
378,8 g Rýže loupaná
100 g Sýr Parmezán
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 758 kcal
Kilojoule 3 171kJ
29% Sacharidy 106 g
23% Tuky 18 g
24% Sodík 490 mg
73% Bílkoviny 41 g

Bramborové rizoto postup přípravy receptu:

1

Krůtí maso nakrájíme na nudličky a promícháme s olejem, kečupem, prolisovaným česnekem, rozšlehaným vejcem a ochutíme grilovacím kořením. Necháme chvíli odležet.

2

Mezitím orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájenou papriku a žampiony, osmahneme, přidáme masovou směs a krátce podusíme.

3

Brambory nakrájíme na hranolky, rýži uvaříme.

4

Poté do pekáče navrstvíme postupně brambory, rýži a masovou směs. Zalijeme mlékem, přidáme kousky másla, posypeme nastrouhaným parmazánem a asi 30min zapečeme v rozehřáté troubě.

5

Dozdobíme rajčetem a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept