Jednoduchý recept

Rajčata dušená s hráškem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 12 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 45371

Ingredience

4 g Bazalka
50 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
5 g Máslo čerstvé
2 g Pepř černý mletý
250 g Rajčata
4 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 57 kcal
Kilojoule 239kJ
2% Sacharidy 8 g
3% Tuky 2 g
42% Sodík 844 mg
4% Bílkoviny 2 g

Rajčata dušená s hráškem postup přípravy receptu:

1

Vybereme menší tvrdší rajčata, která omyjeme, nakrájíme na čtvrtky, bazalku posekáme najemno, nakládaný hrášek scedíme, trochu nálevu si ponecháme.

2

V pánvi roztavíme máslo, přisypeme čtvrtky rajčat, osolíme, opepříme a chvíli podusíme ve vlastní šťávě. Přidáme scezený hrášek, podlijeme troškou nálevu, posypeme bazalkou, prohřejeme a odstavíme.

3

Podáváme jako teplou přílohu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept