Jednoduchý recept

Kulatá pizza

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 45374

Ingredience

1 ks Cibule
4 polévková lžíce Kukuřice
0,5 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
2 dl Mléko polotučné
250 g Mouka žitná
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
200 g Sýr Cottage
3 polévková lžíce Sýr Parmezán
150 g Tuňák v oleji
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 471 kcal
Kilojoule 1 970kJ
16% Sacharidy 57 g
19% Tuky 14 g
18% Sodík 367 mg
59% Bílkoviny 33 g

Kulatá pizza postup přípravy receptu:

1

Olejem vymažeme plech na pečení. Do mísy vložíme sýr, vejce, sůl, mléko a vše mixérem rozmixujeme. Do menší mísy dáme mouku a smícháme s kypřícím práškem do pečiva. Tuto směs přimícháme do sýrového těsta a vše promícháme. Pokud se nám těsto lepí, přidáme trochu mouky.

2

Těsto přikryjeme a necháme v chladu odstát 2 hodiny. Poté z těsta vyválíme kruh, potřeme rajčatovým protlakem, přidáme oloupanou a nakrájenou cibuli, konzervovaného tuňáka, petrželku, kukuřici a strouhaný sýr. Pečeme v předehřáté troubě cca 45 minut.

3

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept