Jednoduchý recept

Domácí uzený vepřový bok (vařený)

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 454
Kategorie: Maso

Ingredience

1000 g Vepřový bok uzený
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 190 kcal
Kilojoule 795kJ
0% Sacharidy 0 g
21% Tuky 16 g
69% Sodík 1 g
22% Bílkoviny 12 g

Domácí uzený vepřový bok (vařený) postup přípravy receptu:

1

Vepřový uzený bůček opláchneme, vložíme do vařící vody a pod poklicí zvolna vaříme doměkka.

2

Uvařený bůček vyjmeme a vykostíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept