Recept

Smažená tykev obalovaná

  • Gruzie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 45406
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

40 g Máslo čerstvé
50 ml Mléko polotučné
40 g Mouka pšeničná hladká
50 ml Olej rostlinný
60 g Strouhanka
600 g Tykev
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 230 kcal
Kilojoule 961kJ
6% Sacharidy 21 g
19% Tuky 14 g
6% Sodík 125 mg
11% Bílkoviny 6 g

Smažená tykev obalovaná postup přípravy receptu:

1

Tykev očistíme, opláchneme, nakrájíme na plátky a osušíme. Plátky obalíme v mouce ve vejci rozšlehaném s trochou mléka a ve strouhance. Tykev smažíme po obou stranách v rozpáleném oleji. Plátky podáváme pokapané rozpuštěným máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept