Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 45409
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

800 g Fazolové lusky zelené
250 g Karotka
60 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,8 kávová lžička Sůl
1,2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 159 kcal
Kilojoule 664kJ
4% Sacharidy 16 g
14% Tuky 10 g
9% Sodík 170 mg
6% Bílkoviny 4 g

Fazolky s karotkou postup přípravy receptu:

1

Karotku očistíme a nakrájíme příčně na plátky, fazolky očistíme a nakrájíme nakoso na proužky. Petrželovou nať nasekáme nadrobno. Ve vroucí osolené vodě uvaříme fazolky s karotkou doměkka. Poté scedíme a necháme řádně okapat.

2

Směs podáváme přelitou rozpuštěným máslem a posypanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept