Recept

Salát tahini s celerem, mrkví a jablky

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 45428
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Celer řapíkatý
1 stroužek Česnek
3 polévková lžíce Citronová šťáva
2 ks Jablka
3 ks Mrkev kořen
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Sezamová pasta
0,5 kávová lžička Sůl
3 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 163 kcal
Kilojoule 682kJ
7% Sacharidy 26 g
352% Tuky 264 g
5% Sodík 106 mg
6% Bílkoviny 3 g

Salát tahini s celerem, mrkví a jablky postup přípravy receptu:

1

Oloupeme středně velký celer, mrkve a jablka, oloupeme a prolisujeme česnek. Celer pokrájíme na tenké proužky, mrkve nastrouháme nahrubo a jablka rozčtvrcená a zbavená jádřinců pokrájíme na tenké plátky.

2

Ze třech lžic vody, citronové šťávy, česneku, pasty ze sezamových semínek (tahini), soli a pepře v menší misce vidličkou umícháme dresink (můžeme i umixovat).

3

V míse zlehka promícháme zeleninu s jablky a vše rozdělíme na malé misky.

4

Servírujeme přelité dresinkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept