Zelené papriky v pikantním nálevu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 5 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Zelené papriky v pikantním nálevu
Zdravý recept
Zelené papriky v pikantním nálevu
Celkový čas: | 5 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | zeleny |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (100%) |
ID receptu: | 45450 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
0,5 l | Ocet kvasný lihový |
1 kg | Paprika zelená |
1 špetka | Pepř černý mletý |
50 g | Sůl |
0,5 l | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
1% Kalorie 16 kcal
Kilojoule 68kJ
1% Sacharidy 2 g
0% Tuky 0 g
49% Sodík 971 mg
1% Bílkoviny 0 g
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 87,9mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 40,2mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Paprika zelená, Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Ocet kvasný lihový, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Zelené papriky v pikantním nálevu postup přípravy receptu:
1 | Papriky dobře omyjeme a propícháme je vidličkou. |
2 | V hrnci svaříme ocet, vodu, sůl a pepř. |
3 | Papriky naskládáme do skleněné nádoby s těsnícím víčkem, zalijeme nálevem, dobře uzavřeme a necháme vychladnout. |