Jednoduchý recept

Thajské papriky plněné houbovou směsí

  • Thajsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 45451
Kategorie: Zelenina

Ingredience

3 stroužek Česnek
0,5 kávová lžička Cukr krupice
1 kávová lžička Kari pasta
2 ks Koriandr celý
3 ks Limetka kafrová
1 polévková lžíce Omáčka rybí
1 polévková lžíce Omáčka sójová
4 ks Paprika žlutá
1 ks Vejce slepičí
400 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 130 kcal
Kilojoule 543kJ
6% Sacharidy 21 g
4% Tuky 3 g
10% Sodík 195 mg
19% Bílkoviny 10 g

Thajské papriky plněné houbovou směsí postup přípravy receptu:

1

Česnek a koriandrové kořeny nakrájíme nadrobno, roztlučeme v hmoždíři a směs vyškrábneme do misky.

2

Klobouky žampionů rozkrojíme na čtvrtky a v mixéru nasekáme. Ne však zcela na kaši. Přidáme k česnekové směsi, vmícháme kari pastu, rozšlehané vejce, sójovou a rybí omáčku, cukr a natrhané limetové listy.

3

Papriky rozkrojíme na poloviny, odstraníme semínka, vložíme je do pařáku a zlehka naplníme připravenou směsí. Vodu pod pařákem přivedeme k varu a na mírném ohni necháme pozvolna dusit cca 15 minut do změknutí paprik.

4

Hotové rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept