Jednoduchý recept

Lančmít (Luncheon Meat) s hermelínem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 12 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 2 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 45457
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 kávová lžička Chilli koření mleté
2 ks Kapie
30 g Kečup ostrý
300 g Luncheon Meat
30 g Máslo čerstvé
200 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 442 kcal
Kilojoule 1 851kJ
2% Sacharidy 6 g
50% Tuky 38 g
0% Sodík 3 mg
36% Bílkoviny 20 g

Lančmít (Luncheon Meat) s hermelínem postup přípravy receptu:

1

Konzervu lančmítu otevřeme z obou stran, vytlačíme z ní maso, nakrájíme na plátky, položíme na 30 g másla vymaštěnou skleněnou mísu, přiklopíme a vložíme do mikrovlnné trouby prohřát na 1 minutu. Potom lančmít posypeme chilli papričkou, na vrch naaranžujeme trojúhelníčky nakrájeného hermelínu, na tenká kolečka nakrájenou kapii a vrátíme na 1 minutu do mikrovlnné trouby.

2

Hotový lančmít vytáhneme z trouby, porce rozdělíme na mělké talíře, podle přaní přidáme kečup a podáváme.

Poznámka

Lančmít s hermelínem podáváme jako teplý předkrm s křupavým pečivem, každou porci na talíři ozdobíme petrželkou kudrnkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept