Jednoduchý recept

Velikonoční nádivka z mikrovlnné trouby

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 21 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 45514
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

20 g Kopřiva
100 g Kuřecí maso vařené
40 g Máslo čerstvé
150 g Moravské uzené maso
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1,5 dl Vývar z hovězích kostí
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 319 kcal
Kilojoule 1 336kJ
4% Sacharidy 16 g
24% Tuky 18 g
16% Sodík 325 mg
35% Bílkoviny 19 g

Velikonoční nádivka z mikrovlnné trouby postup přípravy receptu:

1

Uzené i vařené maso nakrájíme na malé kousky, kopřivy nasekáme, nakrájené žemle namočíme do vývaru, vejce rozšleháme se solí, pepřem a všechny suroviny promícháme.

2

Skleněnou mísu dobře vymažeme máslem, připravenou směs rozložíme do mísy, kterou vložíme do mikrovlnné trouby, přiklopíme víkem a necháme 6 minut dusit. Hotovou nádivku vytáhneme z trouby, přikrytou 2 minuty necháme odležet, po vychladnutí krájíme na porce.

Poznámka

Velikonoční nádivku podáváme studenou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept