Recept

Opečené tousty s pomazánkou z Riccoty a bazalkového pesta

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 45524
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

12 krajíc Chléb toastový
3 polévková lžíce Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
5 polévková lžíce Pesto
0,5 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Sýr Parmezán
250 g Sýr Ricotta

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 505 kcal
Kilojoule 2 114kJ
16% Sacharidy 59 g
28% Tuky 21 g
39% Sodík 775 mg
35% Bílkoviny 20 g

Opečené tousty s pomazánkou z Riccoty a bazalkového pesta postup přípravy receptu:

1

Krajíce toustového chleba nasucho opečeme a lehce potřeme trochou olivového oleje. Opečené krajíce překrojíme podélně na plátky, kůrku odřízneme.

2

V misce smícháme sýr Ricotta s bazalkovým pestem, olivovým olejem a špetkou soli, okořeníme pepřem, směs dobře vymícháme dohladka. Z Parmezánu vykrájíme tenké hoblinky.

3

Na toustové plátky navršíme pomazánku, servírujeme je ozdobené parmezánovými hoblinkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept