Jednoduchý recept

Grilovaný mečoun se salátem z lusků

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 28 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 13 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 45533

Ingredience

400 g Fazolové lusky zelené
800 g Filé z mečouna
40 g Máta
30 ml Olej olivový
100 g Ořechy vlašské
4 g Pepř černý mletý
40 g Petržel kudrnka
9 g Sůl
Na dresink
5 g Cukr třtinový
20 ml Ocet vinný
20 ml Olej olivový extra panenský
60 ml Olej z vlašských ořechů
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 702 kcal
Kilojoule 2 937kJ
4% Sacharidy 15 g
70% Tuky 52 g
53% Sodík 1 g
82% Bílkoviny 46 g

Grilovaný mečoun se salátem z lusků postup přípravy receptu:

1

Z mečouna nakrájíme steaky, potřeme olejem, osolíme, opepříme a vložíme na gril. Pečeme 10 minut z obou stran. Mezitím 3 minuty povaříme fazolové lusky, necháme okapat a dáme do mísy vychladnout. Přidáme bylinky, nasekané ořechy, sůl a pepř.

2

Na dresink smícháme oleje s cukrem, octem a prolisovaným česnekem. Podáváme porci mečouna přelitou dresinkem a salát.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept