Recept

Cibule zapečená s brynzou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 38 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 45548

Ingredience

800 g Cibule
100 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
400 ml Smetana 12% (konzumní)
40 g Strouhanka
250 g Sýr Brynza
2 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 734 kcal
Kilojoule 3 070kJ
8% Sacharidy 29 g
78% Tuky 58 g
14% Sodík 274 mg
45% Bílkoviny 25 g

Cibule zapečená s brynzou postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na plátky, brynzu rozdrobíme.

2

Na oleji osmažíme cibuli. Když zezlátne, pánev odstavíme. Do vychladlé cibule vmícháme rozdrobenou brynzu, strouhanku, sůl a pepř. Dobře promíchanou hmotu vložíme do zapékací mísy, přelijeme vejci rozšlehanými ve smetaně a v předehřáté troubě pečeme zhruba 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept