Recept

Grilovaná bageta s artyčoky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 45586
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

300 g Artyčoky
1 ks Bageta
50 ml Olej olivový
1 ks Paprika červená
70 g Salám uherský
4 polévková lžíce Tapenáda se zelenými olivami

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 682 kcal
Kilojoule 2 855kJ
12% Sacharidy 44 g
31% Tuky 23 g
27% Sodík 545 mg
24% Bílkoviny 14 g

Grilovaná bageta s artyčoky postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme bagetu na plátky cca 1,5 cm tlusté a rozložíme je na středně rozložený gril. Z každé strany poté grilujeme jednu minutu. Během toho nakrájíme na nudličky papriku a smočíme ji v olivovém oleji. Mřížku na grilu vyložíme alobalem a tři minuty na něm fritujeme papriku. To samé uděláme s plátky salámu.

2

Smícháme olivový olej s tapenádou a potřeme ogrilovanou bagetu. Přidáme na ni plátek salámu, papriku a artyčoky. Vrátíme na gril a jednu minutu ještě ohřejeme. Poté můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept