Recept

Grilovaná bageta s Gorgonzolou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 45594
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 501 kcal
Kilojoule 2 098kJ
12% Sacharidy 45 g
24% Tuky 18 g
49% Sodík 977 mg
30% Bílkoviny 17 g

Grilovaná bageta s Gorgonzolou postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme bagetu na plátky cca 1,5cm silné, rozložíme je na středně rozehřátý gril, z každé strany poté grilujeme jednu minutu, následně je potřeme česnekem a olejem. Před grilováním si na másle podusíme nakrájené hruškytak, aby nebyly příliš měkké. Poté je položíme na ugrilovanou bagetu spolu s kostičkami gorgonzoly.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept