Jednoduchý recept

Obložená grilovaná žemle

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 45603
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

100 g Anglická slanina
400 g Fazole
15 g Máslo bylinkové
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
4 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 258 kcal
Kilojoule 1 081kJ
10% Sacharidy 37 g
9% Tuky 7 g
4% Sodík 84 mg
21% Bílkoviny 12 g

Obložená grilovaná žemle postup přípravy receptu:

1

Mřížku grilu vyložíme alobalem a rozložíme na ni na plátky pokrájenou žemli. Minutu grilujeme z jedné strany, poté otočíme, potřemé máslem a grilujeme i z druhé strany.

2

V kastrůlku ohřejeme fazole a rozložíme je na ogrilované žemle, poté je posypeme nastrouhaným sýrem a kousky rajčat. Vše zasypeme nudličkami slaniny. Lehce opepříme, vložíme na gril, pečeme tři až pět minut. Ihned poté podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept