Recept

Tagliatelle s rajčatovou omáčkou a piniovými oříšky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 45607
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

60 g Čekanka
3 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Olej olivový
3 polévková lžíce Oříšky piniové
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
2 ks Rajčata
1 špetka Sůl
350 g Těstoviny Tagliatelle
225 ml Víno bílé
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 485 kcal
Kilojoule 2 030kJ
20% Sacharidy 73 g
16% Tuky 12 g
9% Sodík 173 mg
24% Bílkoviny 13 g

Tagliatelle s rajčatovou omáčkou a piniovými oříšky postup přípravy receptu:

1

Nejprve v osolené vodě uvaříme těstoviny. V pánvi na polovině oleje vaříme nakrájená rajčata, protlak a víno přibližně 5 minut. Mezitím na oleji opražíme piniové oříšky. Poté do omáčky vložíme nakrájené listy čekanky, osolíme a opepříme. Scedíme těstoviny, pokapeme olejem, smícháme s omáčkou, na talíři posypeme kolečky nakrájené jarní cibulky a opraženými piniovými oříšky.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept