Recept

Svíčkové řezy s bylinkami

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 45618

Ingredience

10 plátek Anglická slanina
0,5 polévková lžíce Estragon
1 kg Hovězí svíčková
60 g Kapary
30 g Máslo čerstvé
50 ml Olej olivový
50 ml Olej rostlinný
0,5 polévková lžíce Pažitka
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
10 ks Rajčata
0,5 polévková lžíce Rozmarýn čerstvý
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 559 kcal
Kilojoule 2 338kJ
3% Sacharidy 13 g
36% Tuky 27 g
11% Sodík 215 mg
88% Bílkoviny 49 g

Svíčkové řezy s bylinkami postup přípravy receptu:

1

Maso rozkrájíme na 10 plátků, pažitku, estragon a rozmarýn nasekáme nadrobno.

2

Plátky svíčkové osolíme, opepříme, obalíme na okrajích slaninou, přelijeme olivovým olejem a pod fólií necháme v chladničce dvě hodiny marinovat. V misce promícháme kapary s rozpuštěným máslem a bylinkami. Očištěná menší rajčata opečeme ze všech stran na oleji.

3

Svíčkové řezy zprudka pečeme po obou stranách a před dosmažením přidáme kapary s máslem s bylinkami. Podáváme s opečenými rajčaty.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept