Recept

Obalované svíčkové řezy se studenou omáčkou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 45622

Ingredience

1 kg Hovězí svíčková
60 g Mouka pšeničná hladká
80 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
90 g Strouhanka
100 g Sýr Ementál (Primátor)
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
Na omáčku
50 g Bílá cibulka
30 g Kapary
40 ml Kečup
60 ml Olej olivový
120 ml Víno červené
100 g Žampiony - sterilované

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 642 kcal
Kilojoule 2 687kJ
7% Sacharidy 26 g
31% Tuky 23 g
25% Sodík 503 mg
102% Bílkoviny 58 g

Obalované svíčkové řezy se studenou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na plátky, sýr nastrouháme, smícháme se strouhankou, sterilované cibulky a žampiony slijeme, necháme okapat, nakrájíme na kousky.

2

Maso osolíme, opepříme, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance se sýrem, po obou stranách osmažíme na oleji. Ke svíčkovým řezům servírujeme studenou omáčku.

3

Omáčku připravíme smícháním vína, oleje a kečupu s cibulkami, kapary a žampiony.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept