Jednoduchý recept

Grilovaný losos na pepři

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 45625
Kategorie: Maso

Ingredience

150 g Čekanka
150 g Cibulka jarní
1 ks Citrony
800 g Losos - filety
30 g Petržel kudrnka
Na marinádu
5 g Cukr třtinový
30 g Jalovec
100 g Nakládaný zelený pepř
80 ml Olej olivový extra panenský

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 469 kcal
Kilojoule 1 963kJ
4% Sacharidy 14 g
37% Tuky 28 g
7% Sodík 146 mg
76% Bílkoviny 43 g

Grilovaný losos na pepři postup přípravy receptu:

1

Lososa rozdělíme na porce a vložíme do mělké mísy. Zalijeme marinádou z drceného pepře, jalovce, cukru, soli a oleje, necháme hodinu marinovat.

2

Marinované maso rozložíme na alobal, pevně zabalíme a grilujeme 10 minut. Přendáme na talíře, ještě chvíli necháme odležet. Zatím ozdobíme talíře čekankovými listy a kolečky jarní cibulky. Po rozbalení na každou porci položíme plátek citronu a snítku petrželky.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept