Recept

Plátky vepřové kýty s hruškami a sýrem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 45626
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

500 g Kompot hruškový
80 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
300 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
750 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 701 kcal
Kilojoule 2 935kJ
4% Sacharidy 16 g
70% Tuky 52 g
8% Sodík 165 mg
73% Bílkoviny 41 g

Plátky vepřové kýty s hruškami a sýrem postup přípravy receptu:

1

Z kýty nakrájíme řízky a naklepeme, kompotované půlky hrušek slijeme a necháme okapat, sýr nakrájíme na plátky.

2

Řízky zprudka opečeme po obou stranách v kastrolu na oleji, osolíme a opepříme. Na každý plátek položíme půlku hrušky, přiklopíme a na mírném plameni zhruba 5 minut prohříváme. Poklici odklopíme, plátky s hruškami přeložíme do zapékací mísy i s výpekem. Hrušky přikryjeme plátky hermelínu a necháme asi 2 minuty pod grilem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept