Recept

Divoký vepř na zelenině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 4563

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
3 ks Jalovec
1 ks Mrkev kořen
5 ks Nové koření celé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel kořen
50 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
1 kg Vepřové maso libové
0,5 l Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 868 kcal
Kilojoule 3 633kJ
7% Sacharidy 24 g
183% Tuky 137 g
13% Sodík 269 mg
90% Bílkoviny 51 g

Divoký vepř na zelenině postup přípravy receptu:

1

Víno svaříme se zeleninou na plátky a kořením.

2

Směs necháme vychladnout a zalijeme s ní maso necháme 2 dny uležet, často maso obracíme.

3

Uleželé maso osolíme, dáme na pekáč s plátky slaniny a upečeme, podléváme výpekem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept