Tuňáková pizza s rajčaty - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Tuňáková pizza s rajčaty
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | sedecky |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (14%) |
ID receptu: | 45630 |
Kategorie: | Pizza |
Ingredience
100 g | Mozzarella |
30 ml | Olej olivový extra panenský |
50 g | Olivy černé |
100 g | Protlak rajčatový |
2 ks | Rajčata |
200 g | Těsto na pizzu |
150 g | Tuňák v oleji |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 13,5mg |
Draslík | 471,0mg |
Vláknina | 8g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 10,2mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Rajčata, Tuňák v oleji mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mozzarella, Olej olivový extra panenský, Olivy černé, Protlak rajčatový, Těsto na pizzu mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Tuňáková pizza s rajčaty postup přípravy receptu:
1 | Těsto na pizzu potřeme rajčatovým protlakem, rozložíme na něj plátky rajčat a okapané kousky tuňáka. Pokapeme olivovým olejem. Na závěr na pizu položíme rovnoměrně olivy a kousky sýra. Vše poté dáme do trouby a pečeme 10 minut při teplotě 220 stupňů. |
Poznámka
Servírujeme teplé.