Recept

Plněné grilované žampiony s polentou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 45633
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 polévková lžíce Estragon
100 ml Olej olivový
70 g Ořechy vlašské
1 špetka Pepř černý mletý
300 g Polenta
1 špetka Sůl
150 g Sýr kozí
350 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 757 kcal
Kilojoule 3 169kJ
17% Sacharidy 62 g
52% Tuky 39 g
62% Sodík 1 g
36% Bílkoviny 20 g

Plněné grilované žampiony s polentou postup přípravy receptu:

1

Omyjeme žampiony, odřízneme nožičky. Hlavičky potřeme olejem, osolíme, opepříme a necháme grilovat tři minuty z každé strany.

2

Mezitím připravíme náplň. Na kousku alobalu budeme grilovat vlašské ořechy přibližně dvě minuty, následně je smícháme se sýrem a extragonem. Olejem potřeme na tlusté plátky nakrájenou polentu, necháme také pět minut grilovat. Houby naplníme směsí a rozložíme na polentu, která se do žampionů zapeče.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept