Zaječí guláš - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 80 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Zaječí guláš
Celkový čas: | 80 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | Foglarka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 4565 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Cibule |
0,3 l | Hovězí vývar základní |
1 polévková lžíce | Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce | Paprika mletá sladká |
1 polévková lžíce | Protlak rajčatový |
100 g | Slanina vepřová |
1 špetka | Sůl |
1 kg | Zaječí maso |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 225,5mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,5mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 13,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Hovězí vývar základní, Paprika mletá sladká, Slanina vepřová, Sůl, Zaječí maso mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Protlak rajčatový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Zaječí guláš postup přípravy receptu:
1 | Cibuli a slaninu nadrobno pokrájíme a vyškvaříme na másle, přidáme osolené pokrájené maso a opečeme. |
2 | Přidáme papriku, krátce osmahneme a přilijeme vývar a rajský |
3 | protlak, přisolíme a dusíme doměkka. |