Jednoduchý recept

Zaječí guláš

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 4565
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
0,3 l Hovězí vývar základní
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
100 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
1 kg Zaječí maso

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 461 kcal
Kilojoule 1 928kJ
1% Sacharidy 5 g
28% Tuky 21 g
28% Sodík 558 mg
105% Bílkoviny 59 g

Zaječí guláš postup přípravy receptu:

1

Cibuli a slaninu nadrobno pokrájíme a vyškvaříme na másle, přidáme osolené pokrájené maso a opečeme.

2

Přidáme papriku, krátce osmahneme a přilijeme vývar a rajský

3

protlak, přisolíme a dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept