Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 45658
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

100 g Celer řapíkatý
1 ks Česnek
1 ks Cibule
430 g Fazole červené sterilované
1 polévková lžíce Kerblík
1 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
225 ml Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 špetka Sůl
350 g Těstoviny Penne
4 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 467 kcal
Kilojoule 1 955kJ
25% Sacharidy 89 g
120% Tuky 90 g
24% Sodík 478 mg
33% Bílkoviny 19 g

Penne s fazolemi postup přípravy receptu:

1

Na oleji opečeme nadrobno pokrájenou cibuli, česnek, mrkev a celer do měkka. Poté přidáme fazole, rajčata i se šťávou, nakrájený kerblík, sůl a pepř, pod pokličkou dusíme přibližně 15 minut. Mezitím si v osolené vodě uvaříme těstoviny. Důkladně je scedíme a smícháme s omáčkou. Na talíři pak posypeme nakrájeným kerblíkem a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept