Jednoduchý recept

Srnčí ragú

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 4566

Ingredience

0,5 ks Celer bulvový
1 krajíc Chléb konzumní
1 ks Cibule
1 kávová lžička Citronová kůra
500 ml Hovězí vývar základní
1 polévková lžíce Kapary sterilované
1 kávová lžička Ocet vinný
1 špetka Pepř černý mletý
60 g Slanina vepřová
1 kg Srnčí plec
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián sušený
0,1 l Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 679 kcal
Kilojoule 2 840kJ
4% Sacharidy 14 g
31% Tuky 23 g
44% Sodík 872 mg
174% Bílkoviny 98 g

Srnčí ragú postup přípravy receptu:

1

Maso pokrájíme na menší kousky.

2

Vyškvaříme slaninu a cibuli, přidáme osolené a opepřené maso,

3

celer, nadrobno, kousky chlebové kůrky, citrónovou kůru, koření,

4

ocet a zalijeme do roviny vývarem. Pod pokličkou dusíme doměkka.

5

Maso vyndáme, omáčku přecedíme, přilijeme smetanu a pokrájené

6

kapary, krátce povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept