Recept

Smažený toast s rybízovou omáčkou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 45673
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

350 g Chléb toastový
3 ks Cukr vanilka
50 g Máslo čerstvé
50 ml Olej rostlinný
4 ks Vejce slepičí
Na omáčku
3 polévková lžíce Citronová šťáva
80 g Cukr krupice
250 g Džem rybízový
80 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 683 kcal
Kilojoule 2 859kJ
27% Sacharidy 98 g
35% Tuky 26 g
25% Sodík 494 mg
27% Bílkoviny 15 g

Smažený toast s rybízovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Rybízovou omáčku připravíme z prolisovaného rybízového džemu, do kterého zamícháme citronovou šťávu a cukr, který jsme 5 minut vařili s vodou.

2

Toasty namáčíme v rozšlehaných vejcích a smažíme po obou stranách do zlatova. Usmažené toasty sypeme vanilkovým cukrem, v omáčníku servírujeme rybízovou omáčku.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept