Jednoduchý recept

Zaječí karbanátky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 4569
Kategorie: Maso

Ingredience

1 špetka Citronová kůra
100 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Slanina vepřová
100 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vaječný bílek slepičí
1 ks Vejce slepičí
0,3 kg Vepřový bok
500 g Zaječí maso

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 841 kcal
Kilojoule 3 518kJ
4% Sacharidy 13 g
92% Tuky 69 g
29% Sodík 588 mg
70% Bílkoviny 39 g

Zaječí karbanátky postup přípravy receptu:

1

Zaječí předek s vnitřnostmi bez jater a bůček, umeleme.

2

Ostatní maso na kostech, osolíme a podusíme, podlité doměkka. Maso z kostí seškrábeme a přidáme k mletému masu. Slaninu, pokrájíme a vyškvaříme, přidáme vejce, necháme zhoustnout a přidáme k masu.

3

Osolíme, opepříme, přidáme citrónovou kůru, bílek a zahustíme strouhankou. Ze směsi děláme karbanátky které pečeme na oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept