Bageta obložená uzeným masem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bageta obložená uzeným masem
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | sedecky |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (14%) |
ID receptu: | 45703 |
Kategorie: | Předkrmy |
Ingredience
1 ks | Bageta |
1 polévková lžíce | Hořčice plnotučná |
4 polévková lžíce | Majonéza |
200 g | Uzené maso vařené |
4 polévková lžíce | Želé rybízové |
150 g | Zelí kysané |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 39g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 158,4mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 30,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 14,2mg |
Vitamín E | 2,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bageta, Majonéza, Zelí kysané mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice plnotučná, Uzené maso vařené, Želé rybízové mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Bageta obložená uzeným masem postup přípravy receptu:
1 | V misce smícháme majonézu s horčicí, směsí potřeme nakrájenou bagetu. Poté na bagetu rozložíme želé a uzené maso se zelím. |
2 | Na závěr vložíme na 2 minuty do grilu a minuty pečeme. |
Poznámka
Servírujeme teplé.