Recept

Sendvič s hovězím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 45708

Ingredience

300 g Bageta
350 g Hovězí maso zadní
2 polévková lžíce Majonéza
50 ml Olej olivový
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
1 špetka Sůl
30 g Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 506 kcal
Kilojoule 2 119kJ
12% Sacharidy 44 g
33% Tuky 25 g
32% Sodík 639 mg
50% Bílkoviny 28 g

Sendvič s hovězím masem postup přípravy receptu:

1

Rozkrojíme vodorovně bagety tak, aby zůstaly neoddělené. Následně je vložíme na gril či do trouby a lehce opečeme.

2

Hovězí maso posypeme paprikou, kmínem, solí a pepřem. Koření do masa lehce vetřeme. Na pánvi rozpálíme olej, maso opékáme do zlatova přibližně tři minutky. Poté ho nakrájíme na nudličky.

3

Bagetu potřeme majonézou a vložíme do ní nudličky masa a plátky rajčat, pokapané olivovým olejem. Na závěr posypeme maso nasekanou řeřichou a vložíme do sendviče.

Poznámka

Servírujeme teplé nebo studené podle příležitosti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept