Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 45710

Ingredience

50 ml Citronová šťáva
1 ks Jablka
350 g Makrela uzená
200 g Salát ledový
3 ks Vejce slepičí
200 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 425 kcal
Kilojoule 1 776kJ
3% Sacharidy 11 g
40% Tuky 30 g
9% Sodík 188 mg
50% Bílkoviny 28 g

Salát s uzenou makrelou postup přípravy receptu:

1

Uvaříme vejce na tvrdo, necháme vychladnout. Mezitím si rozložíme salát a pořádně opláchneme, poté ho rozdělíme na čtyři talíře. Na něj umístíme rozebranou uzenou makrelu a na úzké plátky pokrájené jablko.

2

Oloupeme vychladlá vajíčka, krájíme na čtvrtiny a přidáme do talíře. Na závěr ve vhodné nádobě bokem smícháme smetanu s citronovou šťávou a směsí vše zalijeme.

Poznámka

Servírujeme studené. Podáváme ideálně s bagetou či celozrným chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept